Mina planer efter studenten
1d8712fa4a009e355cfee16de00d8300


Om ungefär ett år tar jag studenten och jag har bara ett år kvar där jag vet vad jag ska göra varje dag, typ. Sen är jag helt fri från skolan, om jag inte väljer att plugga senare igen vilket jag kommer att göra. Men jag har bestämt mig för att i två-tre år göra det jag vill. En av mina största planer är att flytta till Australien och andra steget är att flytta från Haninge.

Tanken är att flytta till Australien från oktober till maj 2016/2017. Att vara där över hela vintern och komma hem igen när Sverige börjar få sommar sen att familjen då kommer ner till mig och firar jul/nyår. Det hade varit helt underbart! Egentligen är det bara att köpa en flygbiljett och se till att man har visum så fixar sig det mesta där nere. Jag har ingen problem med min engelska och jag har märkt att alla engelsktalande som kommit fram till mig på stan så har jag automatiskt pratat svårare ord och sen tar man språket mer seriöst än vad man kanske gör i klassrummet på en engelska lektion, så känner jag iallafall.

Jag vill jobba och bo i Australien under tiden jag är där. Samla på mig nya erfarenheter och träffa nytt folk. Jag vill komma utanför min comfort zone och göra något jag aldrig trott jag skulle göra. Sen känner jag att jag verkligen vill skaka om mitt liv. Sen jag gick ut grundskolan som låg i Haninge så sökte jag gymnasium inne i stan även om det är längre resetid så är det just för att jag ville ha miljöombyte. Vilket jag inte ångrar idag och då lär jag nog inte ångra om jag flyttar till Australien. Om jag känner att jag inte hör hemma där kan jag ju alltid flytta hem igen, jag har ju ett hem i Sverige att alltid kunna åka hem till om Australien nu inte skulle vara min grej.

Om jag inte flyttar till Australien, då kommer ända anledningen till att jag stannar i Sverige är att jag har ett förhållande alt. har ett arbete jag inte vill lämna. Då kommer jag jobba på heltid i Stockholm, eller annan ort om ett bra jobb erbjuds där, köpa häst och börja tävla. Jag kommer se till att ha körkort i höst så jag kan stalla min häst där jag känner för det utan att behöva tänka på kommunikationer. Målet är att köra upp samma dag jag fyller 18 och se till att börja ta körlektioner i september. Det är ju snart, om knappt 4 månader. Tänk att om ungefär 5 månader har jag förhoppningsvis körkortet i min hand?

Men jag kommer köra på sista året i gymnasiet innan jag verkligen ger mig ut i det riktiga livet. Att förhoppningsvis ha körkort i höst och att jag blir 18 är helt underbart. Förhoppningsvis gör det trean mycket roligare och att man kan då börja gå ut på krogen utan att behöva stanna hemma för att kompisarna råkar vara något år eller några år äldre än mig. När jag gjort allt jag vill göra och känner att jag vill ta upp studerandet igen så vill jag söka in på juristlinjen, men jag tänker inte tänka på skolan fören jag i framtiden kommer känna att jag har motivation igen. Efter gymnasiet ska jag göra det jag vill innan jag skaffar barn i framtiden och längre inte kommer kunna göra saker när man har barn.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress