Körlektioner i höst
driverlicens
Sådär, då har jag bestämt mig för att börja ta körlektioner i början av september! Jag har självklart inte bokat än men jag ska iallafall se till att jag kan börja ta körlektioner runt i september iallafall, målet är att köra upp samma dag jag blir 18 eller någon dag/vecka efter. Jag kommer betala mitt körkort i princip helt själv och jag hoppas verkligen på att ha körkortet i handen detta år. Vet många som har tagit körlektioner men inte klarat men det jag gillar med mig själv är att jag har lätt för att komma ihåg och lära mig nya saker så att plugga inför teoriprovet borde inte vara några problem alls.

Vet inte riktigt om jag kommer ha en egen bil men huvudsaken är att jag iallafall ska ha körkort. Kan alltid önska en bil av mina föräldrar i födelsedagspresent, hade varit en dröm att få det när man fyller år! Jag har ju även tur som har en kille som bilgalen och kan en hel del och som även själv har bil och körkort.

Men jag ska ge mig in på att ha körkortet i min hand i oktober för när jag väl gett mig in på saker jag vill ha, så är jag riktigt envis och har en "kämparglöd" i mig eller vad man ska säga, så det borde vara positivt.

- Ja mamma, du ville ju åka till Ullared innan jul detta år för och handla julklappar, räkna med att vi kommer åka dit när jag har körkortet.
Ida

Lycka till! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress