Hemma&jobbar
Vad konstigt jag har sovit inatt, har drömt om helt sjuka saker och när jag vakna visste jag varken om jag drömde eller om det var verklighet. Kände mig verkligen helt virrig vilket jag typ aldrig känt mig förut, haha. Iallafall, fick även svar på ett av jobben jag sökte igår och ska på intervju den 20:e maj vilket är om två veckor. Håller tummarna på att det går bra och det är även min första arbetsintervju så det är lite extra nervöst. Men någon gång ska ju vara den första och det kommer gå bra.

Ska jobba klart lite skoluppgifter hemma idag och fixa lite annat. Det är sommarlov om ca en månad och betygen sätts iallafall samma dag som vi får sommarlov så vi får några dagar extra på oss vilket är rätt skönt. Det är ju nytt för i år att alla får betygen hemskickade istället och får inte dom på plats vilket är en fördel enligt mig. Tänker samma nästa år när jag tar studenten att istället för på flaket tänka på vad jag fick i betyg och kanske bli deppig över något så får man istället det hemskickat så ligger inget fokus på det den dagen.

Sitter just nu och äter lunch och ska lyssna på måndagspepp sen ska jag ta tag i uppgifterna så dom blir klara. Hoppas ni får en bra onsdag!

11178314_666468336814308_5937446992687678599_n
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress