Full rulle hela dagen
Inte fören nu 21,16 kan jag andas ut. Varit i skolan hela dagen, skrivit CV och personligtbrev, gjort massa uppgifter i skolan och en hel del annat. Har precis duschat och fönat håret och ska snart gå och lägga mig. Jag sökte idag tidigare jobb på ett ställe i Stockholm City och har önskat att jobba kvällar (16-22) och jag hoppas på en arbetsintervju snart! Kommer i princip inte alls ha sommarlov då i sommar då det ser ut som nu så kommer jag bara jobba men jag känner att jag vill hellre jobba nu, sola och bada kommer finnas men inte prioriteras längre.

Imorgon slutar jag redan vid 11.20 så jag och Emma ska in till city, kolla kläder samt sätta oss på ett café och plugga klart vårat projekt. Känner att jag har massor med saker på gång just nu. Jag har idag kollat upp där jag ska ta körlektioner eftersom att jag planerar att ta körkort i oktober, ta studenten nästa år sen flyttar jag hemifrån till en egen lägenhet eller så flyttar jag till Australien! Är helt lyrisk vad jag har för planer. Det finns även så mycket mer jag vill dela med mig men vill inte spoila allt ännu.

Denna låt nedan får fylla ut resten av inlägget för jag måste gå och sova nu, ska upp 05.30 imorgon som alla andra tisdagar. Men låten är fruktansvärt bra!


https://www.youtube.com/watch?v=WqPnZ4I9IdU
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress