En helt vanlig tisdag men lite bättre än vanligt
Helloo darlings!
Vaknade jättetidigt i morse, fixade chailatte, sminkade mig sen gick jag direkt till bussen. Hade två lektioner på morgonen sen åkte jag och Emma in till stan. Gick in på Hollister och kollade lite sen gick vi och käkade. Vi åkte sen vidare till Södermalm där vi mötte upp killen som skulle visa oss olika barer där vi ska ha våran studentskiva.

sodermalm

Vi besökte först Ett Ställe som jag tyckte mest om. Ligger på Södermalm och det var väldigt luftigt med utegård där man kan gå ut och röka, dock får man inte ta med sig drickan ut efter 23 där. Man får mer plats för middagsgäster och sen ska man sälja ca 7-8 biljetter.

vardagsrummet(4)

Vi besökte sedan Livingroom som ligger på Östermalm, i princip bredvid kungliga dramatiska teatern. Här behöver man sälja ca 2-3 biljetter och det är färre middagsgäster. Denna var mysig dock fanns det mer sittplatser på Ett Ställe än vad det gjorde här men för mig spelar det ingen roll men jag vill helst ha Ett Ställe på Södermalm.

Killen var snäll och höll datumet 20:e april till imorgon, då vi inte visste vad resten av klassen tyckte men som det ser ut nu så lutar det åt att våran studentskiva kommer befinna sig på Ett Ställe på Södermalm 20:e april nästa år. Har så mycket att se fram emot dom framtida åren, flytt till Australien förhoppningsvis, mitt körkort i höst, plugga på juristlinjen osv.

Jag är glad att jag vet så mycket jag vill göra sen om det sker vet vi ju inte men huvudsaken är att jag har några mål att sträva mot! 


Jag och Emma åkte sen och pluggade på Espresso House vid Hötorget. Blev klara efter två timmar sen åkte vi hem. Jag har bara en lektion imorgon som börjar 13.50 så det ska bli otroligt skönt med en lång sovmorgon. Dock väntas långt nationellt prov som börjar 08.30 - 10.30 på torsdag.

Hörs mer senare!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress