Detär min vardag jag tänker älska, inte helgerna.
Fredag idag, så himla skönt! Skolan har rullat på bra hela veckan och det börjar märkas att man närmar sig sommarlov. Lärarna har fullt upp med att rätta prov, betygssnack och slutarbeten. Har lite restuppgifter men dem ska göras klart innan maj månad är slut. Om ett år tar jag studenten och jag vill då ha en vardag jag älskar precis lika mycket som helgerna. Jag vägrar ha ett jobb där jag känner ångest eller där jag skriver "Jobb måste tas igenom idag". Det ska inte "tas igenom", det ska vara något jag brinner för.

Jag har bestämt för att skaka om min vardag och flytta från Haninge för att få ett miljöombyte samt att få en mer vardag jag tycker om. Just nu känner jag mig bara låst, visserligen för att jag går i skolan och inte har körkort än. Men efter som att jag vill flytta, jag vill flytta till Australien över vintern 2016/2017, jag vill skaffa körkort, jag vill studera på juristprogrammet, jag vill leva livets liv tills jag är minst 25 innan man börjar planera för och skaffa barn och allt sånt. Jag är rätt säker på att om jag fortsätter i det spåret jag brinner för nu, så kommer jag älska min vardag mer än någonsin sen. För det är så jag vill ha det.

11248075_668211356640006_5982588908107061309_n

Jag vill inte ha ett liv där i princip alla mina år har gått åt att längta till helgerna. Vad är det för liv? Skolan ska tas igenom ett år till sen kommer mitt liv skakas om riktigt mycket. Något jag vet som kommer bli roligt dom sista månaderna i skolan är i höst och vår. I höst dels för att jag ska ta körkort, jag blir 18 & studentskiva och förberedelser sen inför studenten på våren. Hur najs kommer det inte och bli? Det kommer ju göra att skolan blir rolig då automatisk.

Men nu är det helg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress