Det har varit fullt upp
Har tyvärr inte kunnat uppdatera då jag har prioriterat annat före. Men nu så är jag back on track! Valborg var helt okej, vi var hos min mammas morbror till halv ett på natten och vi hade det riktigt trevligt. Träffade mina sysslingar, moster osv. I princip hela släkten från min mammas sida var där så det var kul! Somnade i princip bara efter en halvtimme när vi kom hem.

Gick upp sen på morgonen och duschade då jag luktade fruktansvärt mycket rök, vi hade grillat ute på altanen och jag satt i princip i röken så ja, haha. Mamma och jag gick sen till centrum och jag kom hem med två nya bh:ar. Dom satt riktigt bekvämt och tror nog jag aldrig köpt så bekväma bh:ar någonsin.

Idag har jag inte gjort något speciellt alls, tänkte gå ut ikväll men jag har en hel del plugg att jobba ihop så det får gå före en festkväll då tvåan trots allt är slut snart och jag får bara ångest om jag skjuter upp skolarbeten. Helt sjukt att man snart går ut tvåan redan, om ett år tar jag studenten. Antingen flyttar jag till Australien i ett helt år eller så köper jag häst och tar upp tävlandet igen, allt beror på hur situationen hemma är. Men samtidigt känner jag att jag vill lämna Sverige, men vi får se hur jag känner om ett år.

10485822_565362583591551_4267256848701030134_n
Om en månad är det ett år sen bilden togs, helt sjukt vad tiden går fort och jag saknar Coby så himla mycket. Vi hade det verkligen sjukt roligt förra sommaren när han stod på betet. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress