Tips för dig som gillar chailatte
chaiteeh_206136057

Om jag väl köper sk. latte så är det chailatte från Espresso House. Jag har aldrig gillat kaffe men något som jag verkligen tycker om är chailatte. Chai är ett te och kommer från Indien. Igår köpte jag hemma burken ovan som innehåller chaipulver. Då kan man enkelt göra chailatte själv hemma istället! Man delar ut lika mycket mjölk och vatten. För en mugg brukar jag ta 2 dl mjölk och 1.5 dl vatten sen två msk chaipulver. Det blir precis som på Espresso House!

Skillnaden med när jag gör chailatte hemma är att jag inte gör någon skummad mjölk men enligt mig smakar det precis detsamma. Köpte detta att kunna göra på mornarna och kunna ha med i en mugg på väg till skolan eftersom att jag inte tycker om att äta frukost på morgonen. Rekommenderar att man inte gör denna latte för ofta oavsett hur mycket du tycker om det då det innehåller socker och även att man lätt kan tröttna snabbt på denna.

Pulvret finns att köpa på Espresso House för 89:- och räkna med att burken håller i en månad om du bara gör på mornarna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress