Att kommaöver någon
Vet att det är väldigt många unga tjejer och även äldre tjejer som läser min blogg dagligen. Alla vi har säkert någon gång känt lite extra för någon. En dag behöver vi alla säkert genomgå denna långa "att komma över någon", förhoppningsvis inte men iallafall. Det kan vara otroligt svårt att gå vidare men det man måste komma ihåg är att varje dag är det någon som får sitt hjärta krossat och även att det är inte bara en person som är menad för dig.

Jag är livrädd för att jag en dag ska få mitt hjärta krossat och att jag ska gå igenom något sånt. Ibland tänker jag på vad jag ska göra ifall det skulle hända mig vilket jag inte borde göra, haha. Det är helt onödigt och inget man ska lägga energi på fören det verkligen skulle hända. Men, jag har alltid varit den som alltid stöttat mina kompisar när dom har behövt gå vidare, för det är enkelt att höra saker från en annan kompis även om det inte är lätt att genomföra det.

Tips:
- Blockera honom överallt. Även om man avslutar ett förhållande så måste man nog ändå sätta någon lång linje mellan varandra. Du vill inte bli påmind om honom i ditt instagramflöde för då kommer du komma tillbaka till ruta ett. Det kommer vara enklare för dig att glömma honom helt då.

- Radera bilder på er/honom. Detta ÄR en viktig punkt, du ska inte sitta i tårar och kolla på er när du försöker gå vidare.

- Säg JA till allt. Gör saker oftare, boka upp dig på saker, gör något du aldrig gjort förut. Ju mer upptagen du kommer vara ju mindre kommer du kunna tänka på honom. Sitter man hemma en hel helg är det självklart att du kommer tänka på honom ofta. Gå ut, träffa en kompis, spring en runda med peppmusik, res om du kan det, upptäck nya saker osv. Det finns alltid något du kan göra!

- Tänk på att du är inte menad för bara en person. Detta fick jag höra i en podd med Hanna och Ellinor, det dom sa är så fruktansvärt sant. Det dom sa var att man är inte bara menad för en person, det finns flera miljoner människor i denna värld och det finns alltid fler som är menade för dig, även om det är svårt att tro.

Det tjejer måste komma ihåg också är att man aldrig ska stanna kvar hos någon som gör en ledsen ofta, som väljer bort dig, en som inte bryr sig om hur du mår och en som inte tänker på dom viktiga små detaljerna. Har man ett förhållande ska man visa ömsesidig kärlek hela tiden, man ska inte gå i olika djupa dalar där det bara visas kärlek ibland. Tänk på att det finns NÅGON kille där ute som kommer behandla dig extremt bra.

Man ska inte jaga kärleken utan en dag så står den precis framför en.

https://www.youtube.com/watch?v=gUX5BAlzVJo
Madeleine Z

Hej!
Jag har varit på G med en kille ett tag nu och undrar hur rimligt (enligt dig) är att vara på G innan man blir ihop eller när borde man ta upp det och prata om det..
Tack för svaret, kram

Madeleine Z

Hej!
Jag har varit på G med en kille ett tag nu och undrar hur rimligt (enligt dig) är att vara på G innan man blir ihop eller när borde man ta upp det och prata om det..
Tack för svaret, kram ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress